Å lage suppe er en god måte å rydde i grønnsaksskuffen på og en super måte å få i seg litt ekstra grønnsaker på.
Som hovedrett holder denne mengden fint til 4 personer
INGREDIENSER
3 poteter
3 gulrøtter
1/2 kålrot
1/4 sellerirot
1/2 purre
1,5 liter vann
1 terning grønnsaksbuljong
1 dl fløte
1 håndfull hakket persille
Salt og pepper
Skrell og del grønnsakene i mindre biter og ha det i en kjele. Hell i vannet og tilsett buljong. Kok opp og la det småkoke til grønnsakene er møre. Kjør suppa glatt med en stavmikser eller en blender. Hell det tilbake i kjelen og tilsett fløte og persille, smak til med salt og pepper. La det få et raskt oppkok.
Server gjerne med ei skje rømme i hver tallerken og godt brød.
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.Ok