
Eggeplommekaker
14. desember 2020


Dette er rake motsetningen til pikekyss så disse søte småkakene går også under navnet guttekyss.
De blir veldig sprø og er kjekke å lage når man har eggeplommer tilovers.
Ca 35 stk
INGREDIENSER
- 2 eggeplommer
- 250 g melis
- 1/4 ts hornsalt
Ha alt i en bolle og kna det sammen.
Det kan være litt vanskelig for deigen blir veldig tørr men ved å bruke hendene så går det ganske greit.
Form små «kuler» litt større enn ei hasselnøtt og legg de på et bakepapirkledd stekebrett.
Stekes på 170 grader i ca 15 minutter.
OBS..ovnsdøra må ikke åpnes de 10 første minuttene av steketiden.
Avkjøles på rist.
Oppbevares i tett kakeboks

Forrige
Fingerkrem
Du vil kanskje også like

Salat med tunfisk
7. januar 2020
Panert kylling med sursøt saus
19. september 2019
2 kommentarer
Sara
MÅ man bruke hornsalt
Gro
Ja hvis du ønsker den sprø konsistensen må du det