Jul,  Kjøtt,  Middag

Wrap med ribbe

Etter en ribbemiddag er det ikke uvanlig å sitte igjen med masse ribbe. Her kommer et lite tips fra meg til å få brukt opp litt av restene.

2 porsjoner

INGREDIENSER

  • 250 g ribbe
  • 2 ss brunt sukker
  • 2 ss soyasaus

Fjern svoren og noe av fettet på ribba og del i mindre biter. Ha det i ei stekepanne og la det få litt farge. Tilsett sukker og soyasaus og la det surre et par minutter.

  • 200 g rødkål (den som er ferdig og brukes som tilbehør til ribba)
  • 1 grønt eple
  • 1/2 rødløk

Del eplet i tynne båter og løken i skiver. Stek dette i ei stekepanne til løken er myk. Tilsett rødkål og la det surre et par minutter.

I tillegg trengs 4 tortillalefser, lomper eller potetlefser.

Fordel rødkål og ribbe på lefsene og rull sammen.

Jeg brukte tortillalefser og denne oppskrifta

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *