![](https://usercontent.one/wp/www.framittkjokken.no/wp-content/uploads/2020/02/20200210_115602-1140x855.jpg)
Tartarsaus
10. februar 2020
![](https://usercontent.one/wp/www.framittkjokken.no/wp-content/uploads/2020/02/20200210_115638-840x630.jpg)
![](https://usercontent.one/wp/www.framittkjokken.no/wp-content/uploads/2020/02/20200210_115638-840x630.jpg)
Tartarsaus er det perfekte følge til stekt, panert og fritert fisk.
4-6 porsjoner
INGREDIENSER
- 1 pose majones (ca 115 g)
- 1/2 liten rødløk
- 2 ss finhakket sylteagurk
- 2 ts kapers
- 1/3 boks ansjos (8-10 fileter)
- 1 hardkokt egg
- 2 ss finhakket persille
- Pepper og sitronsaft
Finhakk rødløk, egg og ansjos.
Ha alle ingrediensene i en bolle og rør det sammen. Smak til med pepper og sitronsaft.
Holdbar noen dager i kjøleskapet
![](https://usercontent.one/wp/www.framittkjokken.no/wp-content/uploads/2020/02/20191124_124241-75x75.jpg)
Forrige
Kokosmakroner
![](https://usercontent.one/wp/www.framittkjokken.no/wp-content/uploads/2020/02/20200210_140421-75x75.jpg)
Nyere
Fish and chips
Du vil kanskje også like
![](https://usercontent.one/wp/www.framittkjokken.no/wp-content/uploads/2020/06/Photo_1592738104994-500x380.jpg)
Gulrotkake i langpanne med ostekrem og karamellsaus
21. juni 2020![](https://usercontent.one/wp/www.framittkjokken.no/wp-content/uploads/2019/07/Photo_1595618705282-500x380.jpg)
Kyllingpita med rømmedressing
16. juli 2019![](https://usercontent.one/wp/www.framittkjokken.no/wp-content/uploads/2019/07/Photo_1595758440718-500x380.jpg)