Dessert,  Kaker

Safarikake

Denne går også under navnet flytende ostekake siden ostekremen ikke blir stiv. Dette er vel noe av det enkleste man kan lage og passer like godt på kakebordet som til dessert.

Jeg syns det blir best når det legges lagvis men ett lag funker like greit. Kjeksen blir myk så den bør lages rett før den skal spises.

All type bær og frukt kan brukes så her er det bare å bruke det man liker best.

INGREDIENSER

  • 2 pk safarikjeks

Hakk kjeksen

  • 200 g philadelphia, naturell
  • 150 g melis
  • 1 ts vaniljesukker
  • 3 dl fløte

Ha alt i en bolle og pisk det til en tykk krem

  • 200 g bringebær
  • 150 g blåbær
  • 500 g jordbær
  • 2 kiwi
  • 25 g mørk sjokolade

Skrell kiwi og del i biter. Hakk sjokoladen

Legg kjeks, ostekrem og bær lagvis i en bolle eller form. Strø den hakkede sjokoladen på toppen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *