Yoghurt, frukt og hjemmelaget granola er en perfekt start på dagen. Det beste med å lage granola selv er at man kan bestemme selv hva man har oppi. Den blir også mye sunnere siden det er minimalt med sukker i den man lager selv.
Jeg har en mann med nøtteallergi så jeg bruker bare mandler. Tåles nøtter kan det fint brukes.
Dette blir en stor porsjon
INGREDIENSER
200 g lettkokte havregryn
100 g gresskarkjerner
50 g solsikkekjerner
50 g sesamfrø
100 g knuste linfrø
2 ss chiafrø
50 g kokosmasse
200 g mandler
5 ss nøytral olje
5 ss flytende honning
Hakk mandler, bland alt det tørre sammen. Tilsett olje og honning og rør det godt sammen.
Fordel det utover et bakepapirkledd stekebrett. Stekes på 200 grader midt i ovn i ca 15 minutter. Rør et par ganger underveis.
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.Ok