Pølse og potetmos er helt vanlig å spise til middag. Hva med å piffe opp den noe trauste retten? Dette er enkelt og godt.
2 porsjoner
INGREDIENSER
500 g poteter
2 ss smør
1/2 dl melk
1 egg
100 g revet ost
Salt og pepper
Skrell og del potetene i mindre biter og kok dem møre i vann. Hell av vannet og mos dem med en potetstapper. Rør inn smør, melk og egg. Rør inn osten og smak til med salt og pepper, ha mosen i ei ildfast form.
2 stilker vårløk eller 5 cm purre
300 g pølse
10 cherrytomater eller 2 tomater
Oregano
100 g revet ost
Finsnitt vårløk/purre, del pølsene i mindre biter og del cherrytomatene i 2, vanlige tomater skjæres i skiver. Fordel dette oppå mosen, strø på litt oregano og avslutt med revet ost. Stekes midt i ovnen på 200 grader i ca 30 minutter.
Denne var knallgod ? men for mitt og gubbens smaksløker trengte vi mer krydder. Gjestene var fornøyd slik smakene var. Blir laget flere ganger her på bruket ??
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.Ok
5 kommentarer
Heidi Sortnes
Hei, skal doble da mange til middag, men skal jeg doble ost, egg og alt? Takknemlig for svar.
Gro
Ja gjør det?
Heidi Sortnes
Tusen takk for raskt svar. Ha en fin dag.
Heidi Sortnes
Denne var knallgod ? men for mitt og gubbens smaksløker trengte vi mer krydder. Gjestene var fornøyd slik smakene var. Blir laget flere ganger her på bruket ??
Gro
Så hyggelig å høre? Ja krydder er en smakssak så man må tilsette det etter egen smak ?