Baking,  Dessert,  Jul,  Kaker

Pavlovakrans med riskrem

Har du rester av riskrem er dette en kjempegod måte å bruke det på.

INGREDIENSER

  • 3 eggehviter
  • 1 ts eddik
  • 2 dl sukker
  • 1 ts maisenna
  • 1 ts vaniljesukker

Sett ovn på 250 grader

Pisk eggehvitene og eddik stivt. Rør sukker, maisenna og vaniljesukker sammen og tilsett dette litt og litt mens mikseren går. Pisk det helt stivt.

Tegn en sirkel på et bakepapir, 20-24 cm, og fordel marengsen langs kanten på sirkelen. Jevn toppen litt så den blir litt flatere oppå

Settes inn på midterste rille, senk temperaturen til 100 grader og stek 1 time. Avkjøl og løsne den forsiktig fra papiret.

TOPPING

  • 4-5 dl riskrem
  • 150 g bringebær
  • 2-3 ss melis
  • Bringebær og pepperkaker til pynt

Mos bringebæra med en stavmikser og sil det. Rør inn melis.

Legg den avkjølte bunnen på et fat, fordel riskrem oppå og pynt med bringebær og pepperkaker. Server bringebærsausen ved siden av, helles den over blir marengsen veldig fort bløt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *