Fugl,  Middag

Enchiladas med kylling

Dette er skikkelig kosemat. Brukes vel kanskje mest i helgene men innimellom er det jammen meg godt midt i uka også.

Jeg har juksa litt ved å bruke ferdig salsa men her er det ingenting i veien for å lage sin egen. Krydderne tilpasses egen smak så her er det bare å halvere eller doble mengden.

2 porsjoner

INGREDIENSER

  • 4 tortillalefser
  • 2 kyllingfileter
  • 1 løk
  • 1 fedd hvitløk
  • 1 glass salsa
  • Ca 100 g revet ost
  • 1 ts chilipulver
  • 1/2 ts spisskummen
  • 1/2 ts paprikapulver

Skrell og finhakk løk og hvitløk, del kylling i biter. Stek alt til kyllingen er gjennomstekt. Hell oppi 2/3 av salsaglasset og 2/3 av osten, smak til med krydder. La det surre noen minutter så osten får smeltet skikkelig og alt blir tykt.

Fordel alt i lefsene, rull sammen og legg med skjøten ned i ei ildfast form. Fordel resten av salsaen og osten over.

Stekes midt i ovnen på 225 grader i 10-15 minutter. En enkel salat og rømme er godt til.

Jeg lager egne lefser, fryser de jeg ikke skal bruke. Oppskrift på det finnes her

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *