
Enchiladas med kylling

Dette er skikkelig kosemat. Brukes vel kanskje mest i helgene men innimellom er det jammen meg godt midt i uka også.
Jeg har juksa litt ved å bruke ferdig salsa men her er det ingenting i veien for å lage sin egen. Krydderne tilpasses egen smak så her er det bare å halvere eller doble mengden.
2 porsjoner
INGREDIENSER
- 4 tortillalefser
- 2 kyllingfileter
- 1 løk
- 1 fedd hvitløk
- 1 glass salsa
- Ca 100 g revet ost
- 1 ts chilipulver
- 1/2 ts spisskummen
- 1/2 ts paprikapulver
Skrell og finhakk løk og hvitløk, del kylling i biter. Stek alt til kyllingen er gjennomstekt. Hell oppi 2/3 av salsaglasset og 2/3 av osten, smak til med krydder. La det surre noen minutter så osten får smeltet skikkelig og alt blir tykt.
Fordel alt i lefsene, rull sammen og legg med skjøten ned i ei ildfast form. Fordel resten av salsaen og osten over.
Stekes midt i ovnen på 225 grader i 10-15 minutter. En enkel salat og rømme er godt til.

Jeg lager egne lefser, fryser de jeg ikke skal bruke. Oppskrift på det finnes her
Du vil kanskje også like

Pitabrød
14. juli 2019
Surkål
20. november 2019