
Lasagne
30. november 2019
4 porsjoner
INGREDIENSER
- 400 g kjøttdeig
- 1/2 løk
- 2 fedd hvitløk
- 1 boks tomater (ca 400 g)
- 1 ss tomatpuré
- 2 dl vann
- 1 buljongterning
- 1 ts oregano
- Sukker, salt og pepper
Skrell og finhakk løk og hvitløk. Stek dette sammen med kjøttdeig. Tilsett tomatpuré og oregano, la det surre 1 minutt. Tilsett tomater, vann og buljongterning og la det koke ca 30 minutter til det tykner. Smak til med sukker, salt og pepper.
Ostesaus:
- 2 ss smør
- 2 ss hvetemel
- 5 dl melk
- 200 g revet ost
- Salt og pepper
Smelt smøret og rør inn melet, spe med melk til en tykk saus. Rør inn ost og smak til med salt og pepper.
I tillegg trengs 100 g revet ost til toppen og ca 9 lasagneplater
Legg lasagneplater, kjøttsaus og ostesaus lagvis i ei ildfast form. Topp med revet ost.
Stekes midt i ovnen på 200 grader i 30-40 minutter.
Brød og salat er godt til

Forrige
Oreofudge

Nyere
Smultringer
Du vil kanskje også like

Sandwich med bacon og cheddar
15. oktober 2019
Lun pastasalat med kyllingboller og focaccia
23. august 2019