Dessert, Frokost/lunsj Grøtvafler 12. mai 2021 Har man en rest med risgrøt kan den brukes i vaffelrøra. Vaflene blir gode og mettende Ca 14 plater INGREDIENSER 5 dl risgrøt, kald4 dl melk 2 egg3 ss sukker 50 g smeltet, avkjølt smør1 ts bakepulver 300 g hvetemel Ha alt unntatt grøt i en bolle og pisk det til en klumpfri røre. Miks inn grøt. La røra svelle 15 minutter før den stekes. Forrige Is med solbær og sjokolade Nyere Quinoa grøt Du vil kanskje også like Knekk-kaker 10. november 2019 Pølse og mos i form 8. juli 2019 Julesaus 19. desember 2021 Legg igjen en kommentar Avbryt svarDin e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *Navn * E-post * Nettsted Lagre mitt navn, e-post og nettside i denne nettleseren for neste gang jeg kommenterer. Kommentar Δ