Innimellom får man ikke spist opp bananene før de blir brune, da er det kjekt å bake noe med dem. Bananmuffins er alltid godt og med litt rosiner i blir dem enda bedre. Rosiner kan byttes med annen tørket frukt eller hakket sjokolade.
12 stk
INGREDIENSER
100 g romtemperert smør
100 g sukker
2 bananer
2 egg
1/2 dl melk
50 g lettkokte havregryn
1 ts bakepulver
1 ts vaniljesukker
1 ts kanel
150 g hvetemel
100 g rosiner
Pisk smør og sukker til det er lyst og luftig. Pisk inn egg, mos bananene med en gaffel og miks det inn. Pisk inn melka og de tørre ingrediensene. Bruk en slikkepott og vend inn rosinene tilslutt.
Fordel røra i 12 muffinsformer. Stekes midt i ovnen på 180 grader i ca 25 minutter. Avkjøles på rist. Kan fryses.