Eller potetmelstopper om du vil, gode er dem uansett navn.
Ca 45 stk
INGREDIENSER
100 g romtemperert smør
100 g sukker
1 egg
1 ts bakepulver
1 ts vaniljesukker
300 g potetmel
Rør smør og sukker hvitt og luftig. Bland bakepulver og vaniljesukker med potetmelet og rør dette inn sammen med egget. Hendene er et godt redskap her, deigen blir ganske tørr. Dekk bollen med plast og sett i kjøleskapet i 1 time.
Trill små kuler og sett de på et stekebrett med bakepapir, ha litt avstand mellom hver kule. Stekes midt i ovnen på 180 grader i ca 14 minutter. De skal såvidt begynne å få litt farge på undersiden. Avkjøl litt på stekebrettet før de flyttes forsiktig over på ei rist og avkjøles helt før de legges over i en tett kakeboks av metall.
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.Ok