Sandnøtter
19. november 2019
Eller potetmelstopper om du vil, gode er dem uansett navn.
Ca 45 stk
INGREDIENSER
- 100 g romtemperert smør
- 100 g sukker
- 1 egg
- 1 ts bakepulver
- 1 ts vaniljesukker
- 300 g potetmel
Rør smør og sukker hvitt og luftig. Bland bakepulver og vaniljesukker med potetmelet og rør dette inn sammen med egget. Hendene er et godt redskap her, deigen blir ganske tørr. Dekk bollen med plast og sett i kjøleskapet i 1 time.
Trill små kuler og sett de på et stekebrett med bakepapir, ha litt avstand mellom hver kule. Stekes midt i ovnen på 180 grader i ca 14 minutter. De skal såvidt begynne å få litt farge på undersiden. Avkjøl litt på stekebrettet før de flyttes forsiktig over på ei rist og avkjøles helt før de legges over i en tett kakeboks av metall.
Forrige
Eggelikør
Nyere