![](https://usercontent.one/wp/www.framittkjokken.no/wp-content/uploads/2021/08/Photo_1629887221168-1140x855.jpg)
Bakt havregrøt med peanøttsmør og blåbær
25. august 2021
![](https://usercontent.one/wp/www.framittkjokken.no/wp-content/uploads/2021/08/Photo_1629887222140-840x630.jpg)
![](https://usercontent.one/wp/www.framittkjokken.no/wp-content/uploads/2021/08/Photo_1629887220261-840x630.jpg)
Som en variasjon til å koke havregrøt kan man bake den i ovn. Konsistensen blir litt fastere en vanlig havregrøt, minner nesten litt om kake.
![](https://usercontent.one/wp/www.framittkjokken.no/wp-content/uploads/2021/08/Photo_1629887222140-840x630.jpg)
1 porsjon
- 1 egg
- 1 dl melk
- 1,5 dl havregryn
- Salt
- 1 ss sukker
- 1 ss peanøttsmør
- 2 ss blåbær (frosne eller ferske)
Visp sammen egg og melk og bland inn resten. Hell det i ei lita ildfast form.
Stekes midt i ovn på 200 grader i ca 20 minutter. La den gjerne hvile 5 minutter før den spises.
Jeg har toppet med litt ekstra peanøttsmør, blåbær og valnøtter
![](https://usercontent.one/wp/www.framittkjokken.no/wp-content/uploads/2021/08/Photo_1629887220261-840x630.jpg)
![](https://usercontent.one/wp/www.framittkjokken.no/wp-content/uploads/2021/08/Photo_1628940910232-75x75.jpg)
Forrige
Pulled chicken
Du vil kanskje også like
![](https://usercontent.one/wp/www.framittkjokken.no/wp-content/uploads/2020/12/Photo_1609407848823-500x380.jpg)
Karamellsaus
31. desember 2020![](https://usercontent.one/wp/www.framittkjokken.no/wp-content/uploads/2019/07/7504-7288c169-ff29-4423-8c64-ef63f9e3c791.jpeg-500x380.jpg)
Boller med sitronkrem og blåbær
19. juli 2019![](https://usercontent.one/wp/www.framittkjokken.no/wp-content/uploads/2020/01/20200105_122112-500x380.jpg)