
Bakt havregrøt med peanøttsmør og blåbær
25. august 2021


Som en variasjon til å koke havregrøt kan man bake den i ovn. Konsistensen blir litt fastere en vanlig havregrøt, minner nesten litt om kake.

1 porsjon
- 1 egg
- 1 dl melk
- 1,5 dl havregryn
- Salt
- 1 ss sukker
- 1 ss peanøttsmør
- 2 ss blåbær (frosne eller ferske)
Visp sammen egg og melk og bland inn resten. Hell det i ei lita ildfast form.
Stekes midt i ovn på 200 grader i ca 20 minutter. La den gjerne hvile 5 minutter før den spises.
Jeg har toppet med litt ekstra peanøttsmør, blåbær og valnøtter


Forrige
Pulled chicken
Du vil kanskje også like

Snurrer med vaniljekrem og jordbær
12. april 2020
Kremet grønnsakssuppe
28. januar 2020