Fugl,  Middag

Yoghurtmarinerte kyllingspyd

2 porsjoner

INGREDIENSER

  • 2 kyllingfileter
  • 200 g naturell yoghurt
  • 2 fedd hvitløk – finhakket
  • 1 ts malt ingefær
  • 1,5 ts salt
  • 1 ts chilipulver
  • 1 ts paprikapulver

Del kyllingfiletene i terninger og legg de i en pose. Bland sammen resten av ingrediensene og hell over kyllingen. Legg i kjøleskapet minimum to timer. Brukes grillspyd av tre, husk å legge dem i bløt minst 30 minutter. Tre kyllingen på spydene, jeg brukte 4 spyd. Pensle lett med olje så de ikke setter seg fast i grillen. Grilles godt på begge sider til kyllingen er gjennomstekt.

TOMAT OG LØKSALAT

  • 1 tomat
  • 1/2 rødløk
  • 2 ts sitronsaft
  • 1 ss olivenolje
  • Salt og pepper

Del tomat i tynne skiver og del de igjen i to. Finsnitt løk. Ha alt i en bolle og tilsett resten.

Jeg hadde couscous til. Tilbered etter anvisning på pakken, jeg tilsatte også litt finhakket persille.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *