Is må da være en av de mest populære dessertene, elsket av både store og små. Denne lages i brødform med 4 lag og da blir den veldig dekorativ. Enkel å lage er den også.
1 iskake
5 dl fløte
1 boks søt kondensert melk
1 pk oreokjeks
1 ss kakao
Pisk fløten stiv og rør inn søt kondensert melk. Del røra i 2.
Hakk halvparten av oreokjeksen og vend inn i den ene røra.
Sikt kakaoen og rør den inn i den andre røra.
Kle ei brødform på 1,5 liter med plastfolie. Legg halvparten av oreorøra i bunnen, så halvparten av sjokoladerøra. Gjenta med resten. Dekk forma med plastfolie og sett i fryseren minimum 6 timer.
Løft iskaka ut av forma, sett den på et fat og fjern plasten. Hakk resten av oreokjeksen og strø på toppen.
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.Ok