Frokost/lunsj

Salat med tunfisk

Salat er enkelt og godt til både lunsj og middag.

2 porsjoner

INGREDIENSER

  • 1 boks hvite bønner
  • 1 boks tunfisk i vann eller olje
  • Salatblader
  • 3 kokte egg
  • 1/2 liten rødløk
  • 1/2 avokado
  • 6-8 jordbær

Skyll bønnene. Del eggene i to. Finsnitt rødløk. Del avokado i skiver og jordbær i to.

Jeg har brukt en god neve feldsalat per porsjon, men bruk den salaten du foretrekker selv.

Legg opp alt i en bolle eller fordel det i to skåler.

DRESSING

  • 2 ss majones
  • 4 ss rømme
  • 1 ts dijonsennep
  • 1 ts kapers
  • 3 ss hakket dill
  • Salt og hvit pepper

Rør det sammen og smak til med salt og hvit pepper.

Brød er god ved siden av. F.eks dette

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *