
Salat med tunfisk
7. januar 2020


Salat er enkelt og godt til både lunsj og middag.
2 porsjoner
INGREDIENSER
- 1 boks hvite bønner
- 1 boks tunfisk i vann eller olje
- Salatblader
- 3 kokte egg
- 1/2 liten rødløk
- 1/2 avokado
- 6-8 jordbær
Skyll bønnene. Del eggene i to. Finsnitt rødløk. Del avokado i skiver og jordbær i to.
Jeg har brukt en god neve feldsalat per porsjon, men bruk den salaten du foretrekker selv.
Legg opp alt i en bolle eller fordel det i to skåler.
DRESSING
- 2 ss majones
- 4 ss rømme
- 1 ts dijonsennep
- 1 ts kapers
- 3 ss hakket dill
- Salt og hvit pepper
Rør det sammen og smak til med salt og hvit pepper.
Brød er god ved siden av. F.eks dette

Forrige
Thousand Island

Nyere
Salat med reker
Du vil kanskje også like

Loff
25. juli 2019
Kyllingpai med spinat og fetaost
6. juli 2019