Frokost/lunsj

Salat med reker

Salat er enkelt og godt til både lunsj og middag. Med litt dressing og godt brød blir man også god og mett.

2 porsjoner

INGREDIENSER

  • 200 g reker
  • 3 kokte egg
  • Salat
  • 5 cm purre
  • 1/2 avokado
  • 6-8 cherrytomater
  • Dill og sitron til pynt

Skyll rekene. Finsnitt purre. Del avokado i skiver og tomatene i to. Del eggene i to.

Jeg har brukt en god neve feldsalat per porsjon, men bruk den salaten du foretrekker selv.

Legg alt i en bolle eller fordel det i to skåler. Litt dill og ei skive sitron som pynt.

DRESSING ( Thousand Island)

  • 1 dl majones
  • 1,5 ss søt chilisaus
  • 1 ss finhakket sylteagurk
  • 1 ss finhakket rød paprika
  • 1 ts worcestersaus
  • 1/2 ts tomatpuré
  • Salt og hvit pepper

Rør sammen og smak til med salt og hvit pepper. Syns du dressingen blir tykk kan den tynnes med litt av krafta fra sylteagurken.

Brød er godt til, f.eks dette

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *