
Pytt i panne
14. juli 2019

Raskt å lage, smaker kjempegodt og passer like godt til både lunsj og middag. Bruk gjerne rester av kjøtt og grønnsaker
2 porsjoner
INGREDIENSER
- 300 g kokte poteter
- 1/2 løk
- 200 g grønnsaker
- 200 g falukorv eller røkte kjøttpølser
- Salt og pepper
- 1-2 egg per person
Frosne grønnsaker tines, ferske grønnsaker kokes møre.
Skrell og del poteter og løk i biter. Del pølse i biter.
Smelt litt smør i ei stekepanne og stek potetene til de begynner å få litt farge, tilsett løk og stek til løken begynner å bli myk. Ha i grønnsakene og pølsebitene og la det surre et par minutter. Smak til med salt og pepper. Stek eggene.
Server gjerne med ei skive brød


Forrige
Pitabrød

Nyere
Kremet pasta med skinke
Du vil kanskje også like

Sveler
21. mars 2021
Kyllingkarbonader med chili og hvitløk
11. juli 2019