Frokost/lunsj,  Kjøtt,  Middag

Pytt i panne

Raskt å lage, smaker kjempegodt og passer like godt til både lunsj og middag. Bruk gjerne rester av kjøtt og grønnsaker

2 porsjoner

INGREDIENSER

  • 300 g kokte poteter
  • 1/2 løk
  • 200 g grønnsaker
  • 200 g falukorv eller røkte kjøttpølser
  • Salt og pepper
  • 1-2 egg per person

Frosne grønnsaker tines, ferske grønnsaker kokes møre.

Skrell og del poteter og løk i biter. Del pølse i biter.

Smelt litt smør i ei stekepanne og stek potetene til de begynner å få litt farge, tilsett løk og stek til løken begynner å bli myk. Ha i grønnsakene og pølsebitene og la det surre et par minutter. Smak til med salt og pepper. Stek eggene.

Server gjerne med ei skive brød

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *