Fisk,  Middag

Pannestekt torsk med søtpotetmos

En sunn og god middag

2 porsjoner

INGREDIENSER

  • 400 g skinn og benfri torsk

Krydre fisken med salt og pepper. Stekes i ei stekepanne med litt smør til fisken er gyllen på begge sider og akkurat gjennomstekt

  • 650 g søtpotet
  • 1 buljongterning
  • 2 ss smør
  • Ca 1/2 dl av kokevannet

Skrell søtpotet og del i biter. Kokes møre i vann tilsatt 1 buljongterning. Ta av ca 1/2 dl av kokevannet og hell av resten.

Mos potetene med stavmikser, rør inn smør og spe med kokevannet til ønsket konsistens. Smak til med salt og pepper

  • 1 pk bacon
  • 150 g frosne erter

Del bacon i biter og stek det til det er sprøtt

Erter kokes møre i lettsaltet vann

Server torsken med søtpotetmos, bacon og erter

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *