Pannestekt torsk med søtpotetmos
21. mars 2021
En sunn og god middag
2 porsjoner
INGREDIENSER
- 400 g skinn og benfri torsk
Krydre fisken med salt og pepper. Stekes i ei stekepanne med litt smør til fisken er gyllen på begge sider og akkurat gjennomstekt
- 650 g søtpotet
- 1 buljongterning
- 2 ss smør
- Ca 1/2 dl av kokevannet
Skrell søtpotet og del i biter. Kokes møre i vann tilsatt 1 buljongterning. Ta av ca 1/2 dl av kokevannet og hell av resten.
Mos potetene med stavmikser, rør inn smør og spe med kokevannet til ønsket konsistens. Smak til med salt og pepper
- 1 pk bacon
- 150 g frosne erter
Del bacon i biter og stek det til det er sprøtt
Erter kokes møre i lettsaltet vann
Server torsken med søtpotetmos, bacon og erter