Kjøtt,  Middag,  Pasta

One pot pølse og pastagryte

Enklere mat finnes nesten ikke, bare putt alt i ei gryte og middagen står snart på bordet. Her er en variant med spagetti og pølser.

2 porsjoner

INGREDIENSER

  • 1 fedd hvitløk
  • 1/2 løk
  • 200 g spagetti
  • 300 g pølser
  • 1 boks tomater (ca 400 g)
  • 3 dl vann
  • 1 buljongterning
  • Oregano, salt og pepper

Skrell og finhakk løk og hvitløk. Stek dette blankt i ei gryte. Del pølse i biter og knekk spagettien i to og ha dette i gryta. Tilsett tomater, vann og buljongterningen. Kok opp og la det småkoke til spagettien er ferdig. Rør innimellom så det ikke svir seg i bunnen. Smak til med oregano, salt og pepper.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *