En saftig og god kake med en deilig kryddersmak. Ostekrem med litt appelsinskall i på toppen gjør den ekstra god.
1 kake
INGREDIENSER
3 egg
100 g hvitt sukker
100 g brunt sukker
75 g smeltet og avkjølt smør
2 ts bakepulver
1,5 ts kanel
1 ts kardemomme
1 ts nellik
2 dl melk
300 g hvetemel
Pisk egg og sukker til eggedosis. Sikt det tørre og vend dette forsiktig inn vekselvis med melk og smør. Dekk bunnen på ei rundform på 22 cm med bakepapir og smør kantene, hell røra oppi. Stekes midt i ovnen på 200 grader i ca 30 minutter. Avkjøl på rist.
OSTEKREM
200 g melis
50 g romtemperert smør
125 g naturell kremost
Finrevet skall av 1/2 appelsin
Ha melis, smør og kremost i en bolle og miks det sammen, bruk gjerne en håndmikser. Bruk et zestjern eller lignende og riv skallet på appelsinen, kun det gule av skallet skal brukes. Vend dette inn i ostekremen.
Bre ostekrem oppå den avkjølte bunnen. Pynt med finhakket sjokolade, skall av 1/2 appelsin og jordbær
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.Ok