Fisk,  Middag,  Suppe

Kremet fiskesuppe

2 porsjoner

INGREDIENSER

  • 4 dl ferdigblandet fiskebuljong
  • 1 dl hvitvin
  • 1 potet
  • 1 gulrot
  • 5 cm purre
  • 1 dl fløte
  • 2-3 ss hakket dill
  • 250 g assortert fisk delt i terninger – jeg brukte torsk og laks
  • 1 ss creme fraiche og 1 ts rød lodderogn per person ved servering

Skrell og del potet og gulrot i mindre biter. Ha buljong og vin i en kjele, tilsett grønnsakene og kok de møre. Del purre i ringer og tilsett helt på slutten av koketiden. Tilsett fløte og dill og gi det et raskt oppkok. Trekk kjelen vekk fra plata og tilsett fisken, la den ligge å trekke i 5-10 minutter til den er ferdig. Smak om det trengs salt og pepper. Topp hver tallerken med creme fraiche og lodderogn.

Server gjerne med godt brød

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *