![](https://usercontent.one/wp/www.framittkjokken.no/wp-content/uploads/2019/08/20190830_144705-1140x1541.jpg)
Is med bjørnebær og hvit sjokolade
30. august 2019
![](https://usercontent.one/wp/www.framittkjokken.no/wp-content/uploads/2019/08/20190830_144705-466x630.jpg)
![](https://usercontent.one/wp/www.framittkjokken.no/wp-content/uploads/2019/08/20190830_144705-466x630.jpg)
Is kan jeg spise hele året, er bare så godt.
Ideen med å lage is med kondensert melk kommer opprinnelig fra Nigella Lawson
INGREDIENSER
- 4,5 dl fløte
- 1 boks søt kondensert melk
- Frø fra 1 vaniljestang eller 2 ts vaniljesukker
- 300 g bjørnebær
- 25 g hvit sjokolade
Er bjørnebæra frosne så tin dem først, tar ca 1 time på kjøkkenbenken.
Pisk fløte og vanilje til krem og vend inn kondensert melk.
Del bjørnebær i mindre biter og hakk sjokoladen. Vend dette inn i kremen.
Ha det i en egnet boks og sett i fryseren i minimum 6 timer.
![](https://usercontent.one/wp/www.framittkjokken.no/wp-content/uploads/2019/08/20190830_122502-75x75.jpg)
Forrige
Fletter med vaniljekrem og epler
![](https://usercontent.one/wp/www.framittkjokken.no/wp-content/uploads/2019/08/20190830_105537-75x75.jpg)
Nyere
Mammas eplekake
Du vil kanskje også like
![](https://usercontent.one/wp/www.framittkjokken.no/wp-content/uploads/2019/07/Photo_1616080483495-500x380.jpg)
Pytt i panne
14. juli 2019![](https://usercontent.one/wp/www.framittkjokken.no/wp-content/uploads/2022/04/20220108_141711-500x380.jpg)
Pai med bringebær og sitron
15. april 2022![](https://usercontent.one/wp/www.framittkjokken.no/wp-content/uploads/2019/10/20191018_153302-500x380.jpg)