Kjøtt, Middag Hasselback-svinefilet med kremost og bacon 20. november 2019 Å lage hasselback er ikke bare for poteter, men passer også godt for forskjellig typer kjøtt. 2-3 porsjoner INGREDIENSER 5-600 g svinefilet 50 g kremost med pepper1/2 pk bacon 10 cm purreOlje, salt og pepper Skjær dype snitt på tvers av fileten, pass på å ikke skjære helt gjennom. Snitt purre og del bacon i mindre biter. Smør litt kremgo i hvert snitt og fordel bacon og purre i hvert snitt. Pensle med litt olje og krydre med salt og pepper. Legg fileten i ei ildfast form og stek midt i ovnen på 200 grader i 20-30 minutter. Forrige Surkål Nyere Ribbesylte Du vil kanskje også like Smørbrødkake 18. juli 2019 Julekake 13. november 2019 Strawberry shortcake 22. juli 2019 Én kommentar Eidun 2. mai 2022 kl 10:55 Svar Fine og gode oppskrifter Legg igjen en kommentar Avbryt svarDin e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *Navn * E-post * Nettsted Lagre mitt navn, e-post og nettside i denne nettleseren for neste gang jeg kommenterer. Kommentar Δ
Én kommentar
Eidun
Fine og gode oppskrifter