Fugl,  Middag

Gryte med rester av kalkun

Har man rester av ferdigstekt kalkun kan man lage en god gryte. Rester av kylling kan også brukes. Denne gryta er rask å lage så middagen står på bordet på en liten halvtime, praktisk og kjekt i en hektisk hverdag.

3 porsjoner

INGREDIENSER

  • 350 g rester av kalkun
  • 1 løk
  • 5 cm purre
  • 4 dl vann
  • 1,5 dl fløte
  • 1 buljongterning
  • 1 ss tomatpuré
  • Maisenna
  • Salt og pepper

Skrell og hakk løk, stek dette i ei gryte til løken er myk. Finsnitt purre og del kalkunrester i biter. Ha dette i gryta sammen med tomatpuré, vann, fløte og buljongterningen. Kok opp og la småkoke ca 10 minutter. Jevn med maisenna utrørt i litt vann. Smak til med salt og pepper.

Ris eller poteter og grønnsaker er godt til

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *