Gryte med rester av kalkun
25. mars 2020
Har man rester av ferdigstekt kalkun kan man lage en god gryte. Rester av kylling kan også brukes. Denne gryta er rask å lage så middagen står på bordet på en liten halvtime, praktisk og kjekt i en hektisk hverdag.
3 porsjoner
INGREDIENSER
- 350 g rester av kalkun
- 1 løk
- 5 cm purre
- 4 dl vann
- 1,5 dl fløte
- 1 buljongterning
- 1 ss tomatpuré
- Maisenna
- Salt og pepper
Skrell og hakk løk, stek dette i ei gryte til løken er myk. Finsnitt purre og del kalkunrester i biter. Ha dette i gryta sammen med tomatpuré, vann, fløte og buljongterningen. Kok opp og la småkoke ca 10 minutter. Jevn med maisenna utrørt i litt vann. Smak til med salt og pepper.
Ris eller poteter og grønnsaker er godt til