Smelt smøret og avkjøl det. Pisk egg og sukker til eggedosis og vend inn det tørre vekselvis med melk og smør. Fordel i muffinsformer og legg 3-4 bringebær på hver. Stekes midt i ovnen på 175 grader i ca 25 minutter. Avkjøl på rist
FROSTING
100 g bringebær
4 ss melis
Ha bringebær og melis i en bolle og mos det med en stavmikser, sil blandingen.
100 g romtemperert smør
100 g melis
125 g kremost naturell
1 ts vaniljesukker
Ha smør, melis, kremost og vaniljesukker i en bolle og miks det sammen med en håndmikser. Vend inn den silte bringebærsafta. Juster eventuelt med 1-2 ss melis hvis frostingen blir tynn.
Sprøyt eller smør frosting på de avkjølte muffinsene og pynt med bringebær. Oppbevares i kjøleskap
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.Ok