Baking,  Kaker

Bærkake

INGREDIENSER

  • 2 egg
  • 150 g sukker
  • 200 g hvetemel
  • 2 ts bakepulver
  • 2 ts vaniljesukker
  • 1,5 dl melk
  • 50 g smeltet og avkjølt smør
  • Skall av en halv sitron
  • 150 g bringebær
  • 100 g blåbær

Pisk egg og sukker til eggedosis. Sikt det tørre og vend dette forsiktig inn vekselvis med melk og smør, vend inn sitronskall. Kle ei form på 20×25 cm med bakepapir og hell røra oppi, fordel bæra oppå. Stekes midt i ovnen på 200 grader i ca 45 minutter. Avkjøl på rist. Fin å fryse.

Sikt over litt melis eller server kaka med vaniljeis.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *