Baking,  Kaker

Vaniljesauskake

Med vaniljesaus i røra blir resultatet veldig saftig, kaka holder seg også godt i flere dager. Det blir også en veldig god smak av vanilje.

1 kake

INGREDIENSER

  • 5 dl vaniljesaus
  • 150 g smør
  • 250 g sukker
  • 2 ts bakepulver
  • 2 ts vaniljesukker
  • 350 g hvetemel
  • Topping: sukker og kanel

Smelt smøret og rør inn vaniljesaus og sukker. Tilsett resten og miks det sammen til ei klumpfri røre.

Dekk ei form på ca 25×30 cm med bakepapir og hell røra oppi, bre røra utover så den dekker forma. Strø sukker og kanel oppå.

Stekes på nederste rille på 180 grader i ca 40 minutter.

Avkjøl litt i forma før den løftes forsiktig ut og avkjøles på rist.

Kan fryses

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *