Dessert

Ostekake i glass med hvit sjokolade og bjørnebær

Ostekake i glass, den raskeste måten å få kake på, og hvem liker ikke det. Det passer like godt som små porsjonskaker som dessert.

4 porsjoner

INGREDIENSER

  • 300 g frosne bjørnebær
  • 1/2 dl vann
  • 50 g sukker
  • 2 ts potetmel + litt vann

Ha bær og vann i en kjele og kok opp. Tilsett sukker og la det koke et par minutter. Rør potetmel ut i litt vann og hell oppi og gi et raskt oppkok. Avkjøl helt.

  • 100 g hvit sjokolade
  • 200 g philadelphia
  • 2 dl fløte
  • 1 pk oreokjeks

Smelt sjokoladen og avkjøl den.

Ha philadelphia og fløte i en bolle og pisk det til en myk krem. Tilsett den avkjølte sjokoladen og pisk det raskt sammen.

Hakk oreokjeks

Legg oreokjeks, ostemasse og bjørnebær lagvis i glass eller skåler.

Kjeksen blir fort myk så desserten bør ikke monteres før rett før den skal spises.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *