Ostekake i glass, den raskeste måten å få kake på, og hvem liker ikke det. Det passer like godt som små porsjonskaker som dessert.
4 porsjoner
INGREDIENSER
300 g frosne bjørnebær
1/2 dl vann
50 g sukker
2 ts potetmel + litt vann
Ha bær og vann i en kjele og kok opp. Tilsett sukker og la det koke et par minutter. Rør potetmel ut i litt vann og hell oppi og gi et raskt oppkok. Avkjøl helt.
100 g hvit sjokolade
200 g philadelphia
2 dl fløte
1 pk oreokjeks
Smelt sjokoladen og avkjøl den.
Ha philadelphia og fløte i en bolle og pisk det til en myk krem. Tilsett den avkjølte sjokoladen og pisk det raskt sammen.
Hakk oreokjeks
Legg oreokjeks, ostemasse og bjørnebær lagvis i glass eller skåler.
Kjeksen blir fort myk så desserten bør ikke monteres før rett før den skal spises.
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.Ok