Kjøtt,  Middag

Gratinert falukorv

En knallgod hverdagsmiddag. Pasta, salat og brød er godt til.

2 porsjoner

INGREDIENSER

  • 1 gulrot
  • 50 g sellerirot
  • 1/2 løk
  • 1 fedd hvitløk
  • 1 boks tomater (ca 400 g)
  • 1 ss tomatpuré
  • 2 dl vann + 1 buljongterning
  • 1 ts oregano
  • Salt og pepper
  • 200 g falukorv
  • Revet ost

Skrell gulrot og sellerirot, riv dette på den grove siden av et rivjern. Skrell og finhakk løk og hvitløk. Ha alt dette i ei stekepanne og la det surre til løken er blank. Tilsett vann, buljongterningen, tomater, tomatpuré og oregano. Rør godt og la det småkoke i ca 15 minutter, det skal tykne noe. Smak til med salt og pepper.

Skjær falukorv i tynne skiver, legg dette i ei ildfast form og hell tomatsausen over, strø på en god neve revet ost. Stekes midt i ovnen på 200 grader i ca 20 minutter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *