God gammel kost som er lett å like, man holder seg i tillegg mett lenge.
4-5 pannekaker – 2 porsjoner
INGREDIENSER
1 pk bacon
4 egg
1 dl melk
1 dl hvetemel
1,5 ss gressløk
Salt
Del bacon i små biter og stek det
Skill eggene og stivpisk eggehvitene
Ha eggeplommer, melk og hvetemel i en bolle og pisk det godt sammen. Rør inn gressløk. Vend forsiktig inn de stivpiskede eggehvitene. Salt etter ønske.
Smelt litt smør i ei stekepanne og ha litt av røra oppi, bre den utover med stekespaden. Strø litt av baconet oppå og la det steke til den er gyllen på undersiden. Snu pannekaka og stek den gyllen på den andre siden.
De kan være litt vanskelig å snu så man kan alternativt lage små pannekaker/lapper.
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.Ok