Annet,  Kjøtt,  Middag

Fleskepannekaker

God gammel kost som er lett å like, man holder seg i tillegg mett lenge.

4-5 pannekaker – 2 porsjoner

INGREDIENSER

  • 1 pk bacon
  • 4 egg
  • 1 dl melk
  • 1 dl hvetemel
  • 1,5 ss gressløk
  • Salt

Del bacon i små biter og stek det

Skill eggene og stivpisk eggehvitene

Ha eggeplommer, melk og hvetemel i en bolle og pisk det godt sammen. Rør inn gressløk. Vend forsiktig inn de stivpiskede eggehvitene. Salt etter ønske.

Smelt litt smør i ei stekepanne og ha litt av røra oppi, bre den utover med stekespaden. Strø litt av baconet oppå og la det steke til den er gyllen på undersiden. Snu pannekaka og stek den gyllen på den andre siden.

De kan være litt vanskelig å snu så man kan alternativt lage små pannekaker/lapper.

Tyttebærsyltetøy er godt til

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *