Sjokolademousse av hvit sjokolade er kjempegodt. Litt bringebær attåt gjør at den ikke føles så mektig.
4 porsjoner
INGREDIENSER
1 dl fløte
100 g hvit sjokolade
2 egg
Smelt sjokoladen og avkjøl den litt. Pisk fløten til krem. Skill eggene og pisk eggehvitene stive. Pisk eggeplommene lett sammen og rør dette inn i sjokoladen, visp inn kremen og vend tilslutt inn de stivpiskede eggehvitene. Fordel i 4 skåler eller glass og sett i kjøleskapet til det har stivnet.
BRINGEBÆRSAUS
100 g bringebær
1 ss sukker
Ha dette i en kjele og kok opp. La det småkoke et par minutter. Avkjøl helt.
Fordel bringebærsausen oppå moussen rett før servering
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.Ok