Frokost/lunsj, Tilbehør Peanøttsmør med sjokolade 14. juni 2020 Peanøttsmør er kjempegodt og kan brukes til mye spennende. Litt sjokolade i gjør den enda bedre. Gir ca 2,5 dl peanøttsmør INGREDIENSER 250 g peanøtter 100 g melkesjokolade Kjør peanøttene i en foodprossesor til en flytende masse. Dette tar minimum 5 minutter, jeg kjører i 7 minutter. Smelt sjokoladen og rør inn i peanøttsmøret. Brukes usaltede peanøtter, smak til med salt. Forrige Fylt løvstek Nyere Rabarbragrøt Du vil kanskje også like Krumkaker 20. august 2019 Hvetestang med syltetøy og makronfyll 20. februar 2021 Fylt løvstek 12. juni 2020 Legg igjen en kommentar Avbryt svarDin e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *Navn * E-post * Nettsted Lagre mitt navn, e-post og nettside i denne nettleseren for neste gang jeg kommenterer. Kommentar Δ