Fisk, Middag Pannestekt ørret med rømmesaus 7. juli 2019 En rask og god middag 2-3 porsjoner INGREDIENSER 125 g ørret per person 1/2 boks seterrømme1-1,5 dl fløte2 ss finhakket gressløk Salt og pepper Stek fisken i smør til den er gyllen på begge sider og akkurat gjennomstekt. Løft ut fisken og rør inn rømmen, spe med fløte til en tykk saus. Tilsett gressløk og smak til med salt og pepper. Serveres med en gang. Kokte poteter og grønnsaker er godt til. Forrige Ostegratinerte nachos Nyere Pizza med biff og bearnaise Du vil kanskje også like Sennepssaus 9. juli 2020 Lefserull med røkt laks 16. januar 2020 Skinke og pastagrateng 17. juli 2019 Legg igjen en kommentar Avbryt svarDin e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *Navn * E-post * Nettsted Lagre mitt navn, e-post og nettside i denne nettleseren for neste gang jeg kommenterer. Kommentar * Δ