Fugl,  Middag

Nachos med kylling

Dette er skikkelig mumsemat.

Jeg har brukt ei paiform men både ildfast form og langpanne kan brukes. Vårløk kan byttes med litt finsnittet purre.

2-3 porsjoner

INGREDIENSER

  • 1 pk kyllingkjøttdeig
  • 1 løk
  • 1 fedd hvitløk
  • 1 ts spisskummen
  • 1/2 ts grovmalt chili (krydder)
  • Salt og pepper
  • 1/2 glass tacosaus

Skrell og hakk løk og hvitløk. Stek dette sammen med kyllingkjøttdeig til den er gjennomstekt. Tilsett spisskummen og chili og smak til med salt og pepper. Rør inn tacosausen.

  • 1/2 glass tacosaus
  • 4 ss rømme
  • 125 g nachochips
  • 100 g revet ost
  • 1 stilk finsnittet vårløk

Legg mesteparten av chipsen i ei ildfast form og legg kjøttdeigblandingen oppå. Fordel tacosaus og rømme over, strø på vårløk og topp med revet ost. Stikk ned resten av chipsen på toppen.

Gratineres midt i ovnen på 225 grader i ca 15 minutter.

Server med salat, tacosaus, rømme og chips.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *