Tilbehør

Fransk potetsalat

Et godt tilbehør til alt av kjøtt og fisk. Har man igjen rester av kokte poteter er den også veldig rask å lage.

Jeg har her brukt småpoteter og lot skallet være på. Skrell potetene om du ønsker det.

3 porsjoner

INGREDIENSER

  • 450 g kokte, avkjølte poteter
  • 1/2 rødløk
  • 1 håndfull persille
  • 3 ts dijonsennep
  • 1,5 ts hvitvinseddik
  • 1,5 dl olje
  • Salt og pepper

Del potetene i store biter. Skrell og finhakk rødløk. Hakk persille. Ha alt dette i en bolle.

Rør sammen sennep og eddik. Hell i olje i ei tynn stråle mens du pisker kraftig, konsistensen skal bli som majones. Smak til med salt og pepper. Hell dette over potetene og bland sammen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.