Vegetarcurry
3. november 2024
Smakfullt og godt. Rundstykker, brødskiver eller nanbrød er godt tilbehør
4 porsjoner
- 300 g søtpotet
- 200 g gulrot
- 1 løk
- 1 fedd hvitløk
- 1/2 blomkål
- 1/2 romanesco eller brokkoli
- 1 boks kikerter
- 2 bokser kokosmelk
- 2 ss karri
- 1 ts tørket koriander
- salt og pepper
- 1 ss limesaft
Skrell og del løk, finhakk hvitløk og la det surre i litt olje til det er mykt. Tilsett karri og koriander og la det surre 1 minutt.
Skrell og del søtpotet og gulrøtter i biter, blomkål og romanesco i buketter. Ha dette oppi løken og tilsett kokosmelk. Kok opp og la det småkoke til grønnsakene er møre.
Skyll kikerter og ha det oppi, smak til med salt, pepper og lime.
Tørket koriander kan byttes ut med 2-3 ss fersk, tilsett det da rett før servering
Forrige
BBQ pizza
Nyere