Om meg

Hei og velkommen til mitt kjøkken.

Jeg heter Gro Anitha Smedbakken, er 47 år og kommer opprinnelig fra et lite sted langs Femunden som heter Elgå. Vi flyttet til Elverum da jeg var 4 år og jeg har bodd her siden. Jeg er gift med en flott mann, Roar, og mamma til en flott sønn, Christoffer.

Jeg er vokst opp med matglade foreldre og det smittet heldigvis over på meg. Hjemme var det enkel men god hjemmelaget mat, brød og kaker ble alltid bakt og aldri kjøpt ferdig. Prøver å være like flink jeg også og lage det meste selv, men noe jukses det selvsagt med her i huset også.

Alle oppskriftene jeg legger ut er mat vi spiser her hjemme. Noe er velprøvd og brukes mye, andre ble til ved tilfeldigheter. Har nå vært så heldig å få min manns mormor sin håndskrevne kokebok og jeg gleder meg skikkelig til å få testet noen av de oppskriftene. Den boka er skrevet i 1919 så tipper det er mange godbiter der.

Alle bildene er tatt av meg. Ikke har jeg noe fancy fotostudio og ikke har jeg et fancy kamera, bruker i skrivende stund mobilen.

Det meste går med litt fantasi…hehe…. Et par klaffer fra et gammelt kjøkkenbord og litt aluminiumsfolie for å reflektere lyset. Alle bildene blir tatt i naturlig lys.

Jeg er også å finne på både Instagram og pinterest. Har også ei facebookside, heter der groanitasmat, og ei facebookgruppe jeg driver sammen med ei anna flott dame og vi heter Kjøkkenhjørnet.

Håper du tar en titt i bloggen og finner noe du liker, kanskje noe av det havner på ditt kjøkkenbord.

Hilsen Gro Anitha