Dette er en god gammel oppskrift som min mor alltid brukte, saftig og god eplekake som i tillegg er rask å røre sammen
1 langpanne ca 35×40 cm
INGREDIENSER
5 egg
450 g sukker
6 dl melk
3 ts vaniljesukker
4 ts bakepulver
850 g hvetemel
Ha alt i en mikser og miks det godt sammen
6 epler
Sukker
Kanel
Skrell eplene og ta ut kjernehuset. Del eplene i biter eller tynne skiver, vend halvparten av eplene i røra. Kle ei langpanne med bakepapir og hell røra oppi, fordel resten av eplene over og strø over litt sukker og kanel. Har jeg brunt sukker strør jeg litt av det oppå også, det gir en ekstra god smak. Stekes midt i ovnen på 180 grader i ca 35 minutter. Avkjøl på rist. Fin å fryse.
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.